tipatech - אוסמוזה
  1700-70-6116
אבני לשם המקוריות רק בטיפה טק לחצו כאן
 
חפש מוצר

אוסמוזה

דף הבית >> מאמרים >> אוסמוזה
למן הסתם חיפשתם מערכת אוסמוזה ביתית,הקלקתם אוסמוזה והתכוונתם לאוסמוזה הפוכה!

תהליך של אוסמוזה הנו תהליך בו החומרים המומסים במים (בנוזל) עוברים דרך מימבראנה חצי חדירה מאזור דל מומסים לאזור עתיר במומסים!
ניתן לקרוא לתהליך פיעפוע או לפחות סוג של פיעפוע!

להזכירכם כשאנו דנים בנושא שחשוב לנו בבית,התהליך הוא הפוך היות ואנו רוצים להפטר מהמומסים ולהעבירם ע"י פיעפוע לאזור המרוכז יותר.
למעשה תהליך זה מתבצע בכל דבר שחי! ובכך מתבצע תהליך של השוואת ריכוזים בדרך פשוטה ללא צורך באנרגיה מיוחדת.
הטבע מספיק חכם בכדי לנצל תהליך זה גם לעולם הצומח!

האם חשבתם פעם איך זה שאנו משקים את האדמה המים מגיעים לשורשים ומשם לכל פרטי הצומח העיליים?
ובכן,כוח עילוי המים מהשורשים לכל הפרח/שיח או עץ מתבצע בזכות השוואת הריכוזים או במילה אחת פשוטה....אוסמוזה!
תהליך זה של האוסמוזה מלווה את החיים היום יומיים שלנו לאורך כל הדרך!

קורה שאנו אוכלים אוכל מלוח קמים בבוקר והפנים נפוחות! הכול בגלל/בזכות האוסמוזה! במקרה הנדון קיים מעבר של נוזלים מכלי הדם לפריפריה,משמע הנוזל מנפח את הפנים,את העפעפיים...ועוד! בנוסך אכילת אוכל מלוח מעלה את הלחץ דם,היות ולצורך התהליך של דחיפת הנוזלים לפריפריה צריך
יותר כוח,כלומר המנוע שמזרים את הנוזל (הלב שמזרים את הדם) עובד חזק ומהר יותר!
איזו דרך פשוטה להבין את התהליך?!

רבים מספקי מערכות המים קוראים למערכת סינון בשיטת אוסמוזה הפוכה "מערכת אוסמוזה" לאנשים המבינים את התהליך ומכנים מערכת "אוסמוזה" בשם "אוסמוזה הפוכה" כנראה לא מבינים את התהליך וכדאי מאוד שיקראו מאמר זה!

לכם קוראי המאמר עכשיו ודאי ברור מה ההבדל בין התהליכים,אז בפעם הבאה שמציעים לכם אוסמוזה תסבירו לאיש המכירות שזאת מערכת אוסמוזה הפוכה ולא אוסמוזה ותתנו לו את הלינק למאמר זה!

כפי שהבנתם מאמר זה צריך להסביר את תהליך השתייה החל בעולם הצומח ותהליך מעבר הנוזלים אצלנו בגוף! כמובן שלא נכנס לתחום של הקרום החצי חדיר שזוהי למעשה סוג של מימבראנה ובטח לא ניכנס לנושא הרב סוכרים והלפידים כדי שלא נסביר דברים שבאמת לא קשורים למערכת לטיפול במי שתייה!
אבל,קחו צידה של מידע וצאו לדרך!
1700-70-6116
 © 2016 טיפה טק . כל הזכויות שמורות.
         
 

Google+     

על הסינון המרכזי למי מוביל ארציסקירה כללית למושג מים | סקירה אנומלית המים ושימושים מקובלים | מסנני נירוסטה לכל הבית | סקירת סיבות להמצאות ולמחסור מים בארץ ובעולם | נפלאות האבנית | זיהומי מי הים בעולם
  סקירת מקורות המים בישראל (2016) | סקירת מי התהום | סקירת האקוויפרים | סקירת נחלים ונהרות כנגרים עיליים | סקירת הכינרת והאגמים | סקירת האמצעים לתגבור כמות המים | מי הים בארץ 
הגורמים הפיזיקאליים
 סקירת תהליכי קבלת מים מתוקים אבודים | סקירת ייצור מים מתוקים ממים מליחים | שיטות להתפלת מים | סקירה כללית לטיובם של מי השפכים | שיטות ותהליכים בפועל למי קולחין | שימוש וטיפול בנגר עירוני | משאבי המים
איכויות וזיהומי המים | סקירת גורמים כימיים | מליחות ושינויי יחס ההגבה של המים | חמצן, קשיות המים ותוספים שנגרמים ע"י האדם  | על סכנת החיים הטמונה במסנני החול ופתרון ה- BAZ | כלל השיטות לטיפול באבנית
הגורמים הביולוגיים | שיטות לטיפול במי השתייה | אמצעי חיטוי מקובלים | חיטוי בעזרת האוזון O3 | נחלים וייצור תהליך הטיהור הטבעי | מערכות אקולגיות של מים והפלואור | משק המים והארגון בישראל לאן?
מערכות לטיפול באבנית וקבלת מים רכים | מערכות לטיפול באבנית וקבלת מים שאינם רכים | על שיטת המגנט לטיפול באבנית | איכויות מי שתייה התקנים והתקנות | עולם האבנית והחאפרים | פרמטרים לתקני איכות מי השתייה

הפרמטרים לתקני איכות מי השתייה - קבוצות סיכון 1-4 | האם האבנית טובה לבריאות | מים מותפלים במדינת ישראל | המדדים לאיכות המים | משק המים בישראל | התמודדות בבעיית המים | טיפול במי מוביל ארצי
השפכים הביתיים | הערות לועדת עדין | איך בודקים את יעילות הטיפול באבנית | חשיבות המגנזיום במי השתיה | איך מגיעה "עופרת" מהמים לילדים שלנו – ומה הפתרון | פוספאט | מגנזיום והריון
סיליפוס מסוכן לשתיית אדם | עופרת ופלואור- הקשר הפסול | האם תקן 1505 בטוח לשתייה | זהירות! ריסוס (ארסן) במים